Aamir Khan

Like Stars on Earth
8.5
HD

Like Stars on Earth

Dec. 21, 2007

Like Stars on Earth

Një djalë tetë vjeç, mendohet të jetë dembel dhe një ngatërrestar, derisa mësuesi i ri i artit gjen durim dhe mëshirë për të zbuluar se kush ...