Aaron Sorkin

Molly’s Game
7.6
HD

Molly’s Game

Dec. 21, 2017

Molly’s Game

Historia e vërtetë e Molli Blumit, një skiatore e klasit olimpik e cila zhvilloi lojën më ekskluzive të pokerit në botë dhe u bë objektiv i FBI-së.