Adam Somner

Man on Fire
7.7
HD

Man on Fire

Apr. 23, 2004

Man on Fire

Në Meksikë, një ish-vrasës betohet për hakmarrje ndaj atyre që i kryen një akt shumë të keq familjes për të cilën ishte punësuar për ta mbrojtur.
The Wolf of Wall Street
8.2
HD

The Wolf of Wall Street

Dec. 25, 2013

The Wolf of Wall Street

Seks. Para. Pushtet. Drogë. Nën drejtimin e regjisorit legjendar Martin Scorsese dhe interpretimin e shkëlqyer të Leonardo DiCaprio, vjen ...
Phantom Thread
8.0
HD

Phantom Thread

Dec. 25, 2017

Phantom Thread

Londër, 1950. Rejnolds Udkok është një rrobaqepës i njohur, jeta e bezdisshme e të cilit ndërpritet nga Alma, një grua e re, me vullnet të fortë, ...
The Master
7.1
HD

The Master

Sep. 07, 2012

The Master

Pas kthimit nga shërbimi në Marinë në Luftën II Botërore, Fredi Kuell vuan nga çrregullimi i stresit post-traumatik. Më në fund ai zbulon një ...