Adam Wingard

The Guest
6.7
HD

The Guest

Sep. 17, 2014

The Guest

Një ushtar prezantohet në familjen Piterson, si një shok i djalit të tyre i cili vdiq në detyrë. Pasi është i pritur në shtëpinë e tyre si një ...
V/H/S/2
6.1
HD

V/H/S/2

Jun. 06, 2013

V/H/S/2

Duke kërkuar për një student të humbur, dy hetues privatë hyjnë me forcë brenda shtëpisë së tij dhe gjejnë një koleksion videokasetash. Duke parë ...
V/H/S
5.8
HD

V/H/S

Jul. 28, 2012

V/H/S

Në V/H/S, një grup personash punësohet nga një grup i tretë i panjohur për të hyrë me forcë në një shtëpi të izoluar në fshat dhe të marrin një ...
Death Note
HD

Death Note

Aug. 25, 2017

Death Note

Bazuar në mangan e famshme japoneze të shkruar nga Tsugumi Ohba dhe Takeshi Obata, Blloku i Vdekjes tregon historinë e një studenti në shkollë të ...