Ahmed Khan

Baaghi 2
5.6
HD

Baaghi 2

Mar. 30, 2018

Baaghi 2

Një oficer i ushtrisë, vepron kundër zotave të drogës dhe policëve të përfshirës për të gjetur vajzën e rrëmbyer të ish-të dashurës së tij.