Akiva Goldsman

Stephanie
6.3
HD

Stephanie

Apr. 27, 2017

Stephanie

Një film i paparashikueshëm, shumë prekës! Një vajzë e vogël e braktisur, me fuqi të tejbotshme, merret në kujdestari nga një burrë dhe një grua, ...
Winter’s Tale
6.2
HD

Winter’s Tale

Feb. 13, 2014

Winter’s Tale

Nju Jorku është përfshirë nga erërat e Artikut, nga netë të errëta dhe drita të bardha. Një ditë dimri, Piter Lejk (Colin Farrell), jetim dhe ...