Alan Mak

The Lost Bladesman
6.0
HD

The Lost Bladesman

Apr. 28, 2011

The Lost Bladesman

Historia e legjendarit Guan Yu i cili luajti një rol të madh në luftën civile që çoi në rrëzimin e dinastisë Han dhe krijimin e Shu Han të 3 ...