Alanna Mills

The Lazarus Project
6.2
HD

The Lazarus Project

Oct. 21, 2008

The Lazarus Project

Një ish kriminel zhytet në një tentativë kriminale dhe më pas e gjen veten duke jetuar një jetë të re të pashpjegueshme teksa punon në një ...
The Haunting in Connecticut
5.9
HD

The Haunting in Connecticut

Pasi një familje detyrohet të zhvendoset për shëndetin e djalit të tyre, ata fillojnë të shikojnë sjellje mbinatyrore në shtëpinë e re duke ...
Capote
7.4

Capote

Sep. 30, 2005

Capote

Truman Capote, gjatë hulumtimit të tij për librin e tij Gjaku i Ftohtë, në llogari të vrasjes së një familje nga Kansasi, shkrimtari zhvillon një ...