Alejandro González Iñárritu

Birdman
7.8
HD

Birdman

Oct. 17, 2014

Birdman

Rigan është një aktor që u bë i famshëm duke interpretuar një superhero, por në vazhdim humbi nga bota e kinematografisë dhe tashmë përpiqet që ...
The Revenant
8.1
HD

The Revenant

Dec. 25, 2015

The Revenant

Në vitet 1820, Hugh Glass, një banor i zonave kufitare, nis hakmarrjen e tij ndaj atyre që e braktisën duke e menduar të vdekur pasi u sulmua në ...
Babel
7.5
HD

Babel

Sep. 08, 2006

Babel

Tragjedia godet një çift të martuar gjatë pushimeve në shkretëtirën Marokene, duke prekur një histori ndërthurëse që përfshin katër familje të ...