Alexandra Torterotot

The Grand Budapest Hotel
8.1
HD

The Grand Budapest Hotel

Feb. 26, 2014

The Grand Budapest Hotel

Historia e kësaj drame dhe komedie sillet rreth : Aventurat e Gustave H, një portier legjendar në një nga hotelet e famshme evropiane , në ...