Alexandre Aja

Crawl
6.8
HD

Crawl

Jul. 11, 2019

Crawl

Një vajzë e re teksa përpiqet të shpëtojë babanë e saj gjatë një uragani të shkallës 5, e gjen veten në një shtëpi të përmbytur ku do t’i ...
Horns
6.5
HD

Horns

Sep. 06, 2013

Horns

Pasi ishte dehur gjatë gjithë natës, Igi zgjohet në mëngjes me brirë që po i rriteshin nga tëmthat e tij dhe ishin fuqi të çuditshme, të cilët do ...
The Hills Have Eyes 1
6.4
HD

The Hills Have Eyes 1

Mar. 10, 2006

The Hills Have Eyes 1

Një familje periferike amerikane është duke u terrorizuar nga një grup  njerëzish psikopatë që jetojnë në shkretëtirë, shumë larg nga qytetërimi…
Piranha 3D
5.5
HD

Piranha 3D

Aug. 20, 2010

Piranha 3D

Çdo vit, popullata e qytezës Liqeni Viktoria shpërthen nga 5,000 vetë në 50,000 vetë për pushimet e pranverës, një rebelim pijesh alkoolike dhe ...
The 9th Life of Louis Drax
6.3
HD

The 9th Life of Louis Drax

Një psikolog që fillon të punojë me një djalë të vogël që ka pësuar një rënie afërsisht fatale e gjen veten të mbytur në një mister që teston ...
Mirrors
6.2
HD

Mirrors

Aug. 15, 2008

Mirrors

Një ish polic dhe familja e tij bëhen objektiv i një force të keqe e cila përdor pasqyrat si portë për të hyrë në shtëpinë e tyre.