Alexandre Bustillo

Inside
6.8
HD

Inside

Jun. 13, 2007

Inside

Natën e Krishtlindjes, një vejushë në tremujorin e tretë të shtatzanisë përndiqet dhe torturohet nga një e huaj e fiksuar me fëmijën e saj të palindur.
Leatherface
5.2
HD

Leatherface

Sep. 14, 2017

Leatherface

“Fytyrë Lëkura”: Një adoleshent fytyrë-mbuluar me lëkurë arratiset nga një spital psikiatrik bashkë me tre tjerë, duke rrëmbyer një ...