Alexandre Moors

The Yellow Birds
6
HD

The Yellow Birds

May. 24, 2018

The Yellow Birds

Dy ushtarë të rinj, Bartle dhe Murfi luftuan në mes të terrorreve të Irakut nën drejtimin e komandantit Sterling. Më vonë, Bartle torturohet nga ...