Alfonso Cuarón

Roma
8.5
HD

Roma

Aug. 25, 2018

Roma

Historia e dy grave në Meksikën e viteve ’70, ku secila përballet me probleme sa të ndryshme aq edhe të ngjashme midis tyre, por pavarësisht ...
Children of Men
7.9
HD

Children of Men

Sep. 22, 2006

Children of Men

Është viti 2027. Asnjë fëmijë nuk ka lindur që 18 vite pasi shkenca ka dështuar të zbulojë apo të shpjegojë arsyen përse të gjithë femrat janë ...
Y Tu Mamá También
7.7
HD

Y Tu Mamá También

Jun. 08, 2001

Y Tu Mamá También

Në Meksikë, dy djem adoleshentë dhe një grua tërheqëse, bëjnë një udhëtim, në të cilin mësojnë nja dy gjëra për jetën, shoqërinë, seksin dhe ...
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
7.8
HD

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Është viti i tretë i Harrit në Hoguarts: Jo vetëm që do ketë telashe për të, por do të ketë dhe një mësues të ri në lëndën e “Mbrojtjes kundër ...
Gravity
7.8
HD

Gravity

Sep. 27, 2013

Gravity

Dr. Rajan Stoun është një inxhiniere mjekësore brilante në misionin e saj të parë hapësinor, me astronautin veteran Mat Koualski në komandë të ...