Alfonso Gomez-Rejon

The Current War
6.4
HD

The Current War

Jul. 26, 2019

The Current War

Historia dramatike e garës midis titanëve të energjisë elektrike, Tomas Edisonit dhe Xhorxh Uestinghausit për të përcaktuar se cili sistem ...
Me and Earl and the Dying Girl
7.8
HD

Me and Earl and the Dying Girl

Gjimnazisti Greg, i cili kalon shumicën e kohës së tij duke bërë parodi të filmave klasik me shokun e tij Ërl, ndryshon mendim për veten ...