Alfred Hitchcock

Psycho
8.5
HD

Psycho

Aug. 14, 1960

Psycho

Një sekretar Feniks vjedh 40.000 $ nga klienti punëdhënësit të ti, i cili largohet dhe shkon me një motel i drejtuar nga nëna e ti.