Ali Bilgin

One Love , Two Lives aka Bir Ask Iki Hayat
6.2
HD

One Love , Two Lives aka Bir Ask Iki Hayat

Vendimi i Umut do të ndryshojë fatin e tij. Umut, i cili duhet të zgjedhë midis nxjerrjes së qenit të tij dhe qëndrimit në shtëpi, do të hyjë në ...
Delibal
6.9
HD

Delibal

Dec. 25, 2015

Delibal

Delibal “Mjalt helmues” një romance mes dy të dashuruarve a do të lulëzojë e ardhmja në baze të dashurisë apo karrierës, si do gjejnë ...