Ali Cherkaoui

Gladiator
8.5
HD

Gladiator

May. 01, 2000

Gladiator

Kur një gjeneral Romak tradhtohet dhe familja e tij vritet nga djali i korruptuar i një perandori, ai shkon në Romë si gladiator për t’u ...
Hugo
7.5
HD

Hugo

Nov. 22, 2011

Hugo

I vendosur në vitin 1930 në Paris, një jetim që jeton në muret e një stacioni treni përfundon në një mister që përfshin babain e tij dhe një robot.