Alice Nicolini

Termination
HD

Termination

Aug. 11, 2019

Termination

Në një të ardhme, ku teknologjia dhe qenia njerëzore kanë ndryshuar, mendja dhe trupi pushtohen me forma më mizore, të cilat shpesh, kërkojnë ...