Alicia Accardo

Red Sparrow
6.8
HD

Red Sparrow

Mar. 01, 2018

Red Sparrow

Balerina Dominika Egorova është rekrutuar në ‘Shkollën e Harabelave’, një shërbim sekret rus, ku është e detyruar të përdorë trupin e ...
Insurgent
6.3
HD

Insurgent

Mar. 18, 2015

Insurgent

Beatris Prajor duhet të përballet me demonët e saj të brendshëm dhe të vazhdojë luftën e saj kundër një aleance të fuqishme, e cila kërcënon të ...
Life As We Know It
6.6
HD

Life As We Know It

Oct. 02, 2010

Life As We Know It

Dy beqarë të rritur bëhen kujdestarë të një vajzë jetimë kur miqtë  e tyre të përbashkët vdesin në një aksident.
One Missed Call
4.0
HD

One Missed Call

Jan. 04, 2008

One Missed Call

I ndodh njërit. Pastaj dikujt tjetër. Dhe më pas dikujt tjetër. Studentët e universitetit zbulojnë mesazhe të frikshme me zë në celularët e tyre. ...
Sweet Home Alabama
6.2
HD

Sweet Home Alabama

Sep. 26, 2002

Sweet Home Alabama

Një poete bie në dashuri me një student arti i cili anon më shumë nga stili i jetës bohemian dhe varësia e tij nga kokaina.
Public Enemies
7.0
HD

Public Enemies

Jul. 01, 2009

Public Enemies

Federalët përpiqen ta mposhtin gangsterin famëkeq amerikan John Dillinger, Baby Face Nelson dhe Pretty Boy Floyd gjatë një vale krimesh të cilat ...
National Treasure
6.9
HD

National Treasure

Nov. 19, 2004

National Treasure

“Thesari Kombëtar” : Një historian garon me kohën për të gjetur një Tempull Thesari para se ta gjejë një skuadër mercenarësh…