Alister Grierson

Kokoda
6.2
HD

Kokoda

Apr. 25, 2006

Kokoda

Një betejë e vuajtshme zhvillohet mes ushtarëve australianë dhe japonezë, përgjatë shtegut Kokoda në Guinenë e Re, gjatë Luftës së Dytë Botërore.
Sanctum
5.9
HD

Sanctum

Feb. 03, 2011

Sanctum

Ky film i bazuar në ngjarje të vërtet ndjek një ekip zhytësish shpellash nënujore në një ekspeditë të pabesë në sistemin më të madh, më të bukur ...