Allan Wertheim

Raging Bull
8.2
HD

Raging Bull

Nov. 14, 1980

Raging Bull

Jeta e një boksieri ku dhuna dhe temperamenti i tij e çojnë në majat e ringut,por edhe i shkatërrojnë jetën jashtë boksit.