Allen Blaisdell

Rapunzel (Tangled)
7.7
HD

Rapunzel (Tangled)

Nov. 24, 2010

Rapunzel (Tangled)

Flokëgjata Rapunzel ka kaluar tërë jetën e saj në një kullë, por tani që një hajdut i arratisur e ka gjetur atë, ajo është gati për ta zbuluar ...
Bolt
6.9
HD

Bolt

Nov. 21, 2008

Bolt

Bolt është ylli i shfaqjes më të madhe në Hollywood. Problemi i vetëm është, ai mendon se është e vërtetë. Pasi ai është dërguar aksidentalisht ...
Chicken Little
5.8

Chicken Little

Nov. 04, 2005

Chicken Little

Pasi prish reputacionin e tij me qytetin, një zog i guximshëm duhet tju vijë në ndihmë qytetarëve dhe shokëve të tij kur fillon një pushtim nga ...