Allen Hughes

Menace II Society
7.5
HD

Menace II Society

May. 26, 1993

Menace II Society

Një gangster i ri në rrugë përpiqet t’i shpëtojë kufijve dhe tundimeve të getos në kërkim të një jete më të mirë.
New York, I Love You
6.3
HD

New York, I Love You

Sep. 06, 2008

New York, I Love You

Një histori dashurie në një nga qytetet më të dashura të botës, Nju Jorku.
The Book of Eli
6.9

The Book of Eli

Jan. 14, 2010

The Book of Eli

Një përrallë post-apokaliptike, në të cilën një njeri i vetëm ne rrugën e tij lufton për të mbrojtur një libër të shenjtë që mban sekretet për të ...
Broken City
6.2

Broken City

Jan. 18, 2013

Broken City

Rregulla te thyera ,është  nje film thriller amerikan,me ne qender Mark Wahlberg dhe Russell Crowe. Billy Taggart nje oficer policie, kthehet ne ...