Allen Kupetsky

The Social Network
7.7
HD

The Social Network

Sep. 30, 2010

The Social Network

Në vjeshtën e vitit 2003, një student i vitit të dytë në Harvard dhe një gjeni në programim, Mark Zuckerberg, ulet në kompjutrin e tij dhe fillon ...
The Girl with the Dragon Tattoo
7.8
HD

The Girl with the Dragon Tattoo

Gazetari Mikael Blomkvist ndihmohet në kërkimin e tij për një grua të zhdukur 40 vjetmë parë nga Lisbeth Salander, një haker e re në moshë…
We Were Soldiers
7.2
HD

We Were Soldiers

Mar. 01, 2002

We Were Soldiers

“ISHIM USHTARE” : Historia e betejës së parë masive ne fazën amerikane te Luftës së Vietnamit dhe e ushtarëve që e luftuan në të dy ...