Alma Har'el

Honey Boy
7.4
HD

Honey Boy

Nov. 08, 2019

Honey Boy

Ky film paraqet fëmijërinë e trazuar të një aktori të ri teksa ai mundohet të ribashkohet me babanë e tij dhe të kujdeset për shëndetin mendor…