Alper Baydar

Sour Apples aka Eksi Elmalar
7.1
HD

Sour Apples aka Eksi Elmalar

Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t’iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj ...