Alper Mestçi

Sijjin 6 a.k.a Siccin 6
6.2
HD

Sijjin 6 a.k.a Siccin 6

Dec. 01, 2019

Sijjin 6 a.k.a Siccin 6

Fshatarët turq të sunduar nga “magjia e zezë”, tani duhet të kërkojnë për Zbulues dhe Ekzorcistë që t’i ndihmojnë të shpëtojnë ...
Siccin 5
6.6
HD

Siccin 5

Aug. 17, 2018

Siccin 5

Hale tërheqë vëmendjen me pamjen e saj ndryshe dhe sjelljen e çuditshme. Ajo jeton në një shtëpi historike dhe të errët në Nevsehir me nënën e ...
Siccin 4
7.1
HD

Siccin 4

Sep. 01, 2017

Siccin 4

Për shkak të problemeve familjare, familja e Yilmazit shkon te shtëpia e gjyshes. Por në atë shtëpi askush s’është i mirëpritur veç ...
Siccîn 3: Cürmü Aşk
6.9
Full HD

Siccîn 3: Cürmü Aşk

Sep. 02, 2016

Siccîn 3: Cürmü Aşk

Tre miq të ndarë pas një aksidenti të tmerrshëm, ribashkohen disa vite më vonë.  
Siccîn 2
6.6
HD

Siccîn 2

Jul. 10, 2015

Siccîn 2

Pasi vdes i biri i një gruaje, më vonë ajo zbulon se nuk ishte koincidencë apo vdekje e thjeshtë, por për shkak të një magjie të zezë që i është ...
Siccîn 1
6.3
HD

Siccîn 1

Sep. 26, 2014

Siccîn 1

Öznuri është një femër e re dhe e bukur. Ajo ka pasur një dashuri platonike që fëmijë ndaj Kudretit, i cili është kushëriri i saj. Sidoqoftë, ...
Three Letters 3: Black Magic
6.7
Full HD

Three Letters 3: Black Magic

Kadir është një burrë i viktimizuar nga magjia e zezë e nënës së tij për ta ndarë nga çdo grua, përfshirë gruan e tij. Por ngjarjet do të marrin ...
Üç Harfliler: Beddua
7.3
Full HD

Üç Harfliler: Beddua

Jun. 15, 2018

Üç Harfliler: Beddua

Një vajzë thërret një demon që të hakmerret për vdekjen e të ëmës!  
Musallat
6.2
HD

Musallat

Nov. 16, 2007

Musallat

Historia e një çifti të ri të përndjekur nga forca misterioze që duket se janë të pushtuar dhe nga elemente të fortë gjithashtu. Jeta e qetë e ...