Amal Baggar

Prometheus
7.0
HD

Prometheus

May. 30, 2012

Prometheus

Një ekip hulumtuesish ka zbuluar një çelës për origjinën e njerëzimit në Tokë dhe nisen për një udhëtim në qoshet e errëta të Universit. Atje, ...