Amaury Capel

Dunkirk
8.3
HD

Dunkirk

Jul. 19, 2017

Dunkirk

Filmi tregon historinë e ushtarëve britanikë, francezë dhe holandezë të bllokuar në brigjet e Dankrikut nga gjermanët..