Amber Harley

Piranha 3DD
3.8
HD

Piranha 3DD

May. 11, 2012

Piranha 3DD

Pas ngjarjeve në liqenin Viktoria, piranjat parahistorike të etura për gjak arrijnë deri në një park ujor të hapur rishtazi…
Eloise
4.5
HD

Eloise

Feb. 03, 2017

Eloise

Katër shokë futen në një spital të çmendurish mendor në kërkim të një çertifiklate vdekje e cila do t’i mundësojë njërit prej tyre një ...
Batman v Superman: Dawn of Justice
6.8
HD

Batman v Superman: Dawn of Justice

Kanë kaluar pothuajse dy vite që kur Supermeni u ndesh me Zodin në një betejë kolosale që shkatërroi qytetin e Metropolisit. Humbja e jetëve dhe ...
Jessabelle
5.4
HD

Jessabelle

Aug. 29, 2014

Jessabelle

Pas një aksidenti të tmerrshëm me makinë,  Xhezabela kthehet në shtëpinë e fëmijërisë për t’u shëruar. Aty ajo përballet me një prezencë ...