Amin Matalqa

The Rendezvous
HD

The Rendezvous

Oct. 02, 2016

The Rendezvous

Rejçëll, një doktoreshë çifute-amerikane dhe Xhejku, një burokrat qeverie arabo-amerikan, ndërmarrin një mision në Lindjen e Mesme duke u munduar ...