Amina Ouchater

Junie-Xhuna
4.6
HD

Junie-Xhuna

Oct. 14, 2014

Junie-Xhuna

Një çift pa fëmijë, Dejvi dhe Lili, birësojnë një vajzë me emrin Xhuna. Asnjë familje nuk e do sepse ajo shkakton vazhdimisht gjëra të këqija. Me ...
Julia
4.5

Julia

Oct. 14, 2014

Julia

Një çift pa fëmijë, Dejvi dhe Lili, birësojmë një vajzë me emrin Xhuna. Asnjë familje nuk e do sepse ajo shkakton vazhdimisht gjëra të këqija. Me ...