Amit Tyagi

Blank
6.0
HD

Blank

May. 03, 2019

Blank

Një sulmues vetëvrasës humb kujtesën dhe ka një bombë të lidhur me zemrën e tij. Është në dorën e policisë të ndalojë këtë bombë të marrë jetë të ...