Amy Barclay

Ghost in the Shell
6.6
HD

Ghost in the Shell

Mar. 29, 2017

Ghost in the Shell

Në një të ardhme ku ndarja mes robotëve dhe njerëzve është shumë e zbehtë, Majorja është një ushtare e përmirësuar kibernetikisht për të luftuar ...