Amy Sanderson

The Mechanic
6.6
HD

The Mechanic

Jan. 13, 2011

The Mechanic

Një vrasës elitar i mëson një djali të ri, i cili ka lidhje me një nga viktimat e tij të mëparshme, se si të vrasë.
The Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans
6.7
HD

The Bad Lieutenant: Port of Call – New Orleans

Terens MekDonaf është një detektiv për trafikim të narkotikëve dhe kumarxhinjëve në post-Katrina Nju Orlins duke hetuar vrasjen e pesë ...
Now You See Me
7.3
HD

Now You See Me

May. 29, 2013

Now You See Me

Një agjent i FBI-së dhe një detektive Interpoli vihen në ndjekje të një grupi iluzionistësh, të cilët vjedhin para nëpër banka gjatë performancës ...
The Expendables
6.5
HD

The Expendables

Aug. 03, 2010

The Expendables

Barni Ros është lider, i një grupi mercenarësh me aftësi të jashtëzakonshme që paguhen nga Z. Kisha për të kryer një punë shumë të rrezikshme. ...