Ana Lily Amirpour

The Bad Batch
6.1
HD

The Bad Batch

Jun. 23, 2017

The Bad Batch

Arlen dënohet në një burg në mes të shkretëtirës ku të burgosurit quhen Tufa e Keqe dhe janë të ndarë në dy kampe: Kampi i Rehatisë dhe ai i ...
A Girl Walks Home Alone at Night
7.0
HD

A Girl Walks Home Alone at Night

Në qytetin-fantazëm iranian Bad, një vend i mbushur me vdekje dhe vetmi, qytetarët nuk e dinë që përndiqen nga një vampire e vetmuar.