Ana Oparnica Sebal

Deadpool 2
8.4
HD

Deadpool 2

May. 15, 2018

Deadpool 2

Mercenari mutant gojë-ndyrë, Wade Wilsoni (Deadpool), krijon një ekip mutantësh për të mbrojtur një djalë të ri me aftësi të mbinatyrshme nga ...
The Assignment
4.5
HD

The Assignment

Apr. 27, 2016

The Assignment

Pasi zgjohet dhe zbulon se i është nënshtruar një kirurgjie plastike për ndryshim gjinie, një vrasës kërkon me çdo kusht të gjejë doktoreshën ...