Anders Matthesen

Checkered Ninja
7.7
HD

Checkered Ninja

Dec. 25, 2018

Checkered Ninja

Kur xhaxhai i tij, pas një udhëtimi në Tajlandë, i sjell dhuratë kukullën-ninxha me kuadrate, Eske zbulon se kukulla është e gjallë dhe mund ta ...