Andra Barbuica

The Whistlers
6.4
HD

The Whistlers

Jan. 08, 2020

The Whistlers

Kristi është një polic rumun, i cili i shërben si spiun, mafias. Për të bërë këtë rol, i duhet të shkojë në ishullin Gomera, që të mësojë gjuhën ...
The Cave
5.1
HD

The Cave

Aug. 25, 2005

The Cave

Krijesa gjakatarë presin një grup zhytësish të cilët bllokohen në një rrjet shpelle nënujore.
The Ritual
6.3
HD

The Ritual

Oct. 11, 2017

The Ritual

Një grup shokësh universiteti ribashkohen për një udhëtim në pyll, por ndeshen me një prezencë kërcënuese që i përndjek.
Assassination Games
6.2
HD

Assassination Games

Jul. 28, 2011

Assassination Games

Dy vrasës bien dakort për të punuar së bashku, njëri merr hak për gruan e tij dhe tjetri merr fitime nga puna.