André Øvredal

Mortal
5.7
HD

Mortal

Feb. 28, 2020

Mortal

Një i ri amerikan, me origjinë norvegjeze, zbulon papritur se zotëron fuqi të mbinatyrshme, të cilat i kanë bazat në mitologjinë e vendit. ...
Scary Stories to Tell in the Dark
HD

Scary Stories to Tell in the Dark

Në Hallouinin e viti 1968, Stela, një vajzë e dhënë pas shkrimit, bashkë me shokët e saj viziton një shtëpi të përhumbur. Por pa dashje, fëmijët ...
Troll Hunter
7.0
HD

Troll Hunter

Oct. 29, 2010

Troll Hunter

Një grup studentësh hetojnë një seri të vrasjeve misterioze të arinjëve, por mësojnë se gjëra shumë më të rrezikshme po ndodhin.
The Autopsy of Jane Doe
6.8
HD

The Autopsy of Jane Doe

Dec. 21, 2016

The Autopsy of Jane Doe

Një mjek ligjor dhe djali i tij zbulojnë sekrete tmerruese pasi përpiqen të identifikojnë një vajzë të re, që kishte ardhur në morgun e tyre pa ...