Andrea Di Stefano

Escobar: Paradise Lost
6.6
HD

Escobar: Paradise Lost

Oct. 11, 2014

Escobar: Paradise Lost

Në Kolumbi, një djalë i ri njihet me vajzën e ëndrrave të tij dhe më pas takohet me xhaxhain e saj, Pablo Eskobarin…
The Informer
6.6
HD

The Informer

Aug. 30, 2019

The Informer

Nje ish- i denuar qe punon si agjent i fshehte, burgoset me qellim per tu infiltruar ne nje grup mafioz ne nje burg te sigurise se larte.