Andrew Cadelago

Bota e lodrave 3
8.3
HD

Bota e lodrave 3

Jun. 16, 2010

Bota e lodrave 3

Toy story 3: Lodrat janë dorëzuar gabimisht në një qendër që kujdesen për lodrat para se Andi të niset për në kolegj, dhe është Woody ai që do të ...
Lart
8.3
HD

Lart

May. 13, 2009

Lart

Up: Duke lidhur me mijëra balona në shtëpinë e tij, 78-vjeçari Karl, vendos të përmbush ëndrrën e tij të përjetshme për të parë malet e egra të ...
WALL·E
8.4
HD

WALL·E

Jun. 22, 2008

WALL·E

Në të ardhmen e largët, një robot i vogël me përbërje mbeturinash niset pa dashje në një udhëtim në hapësirë ​​dhe në fund të fundit do të ...
Universiteti i mostrave
7.3
HD

Universiteti i mostrave

Jun. 20, 2013

Universiteti i mostrave

Majku dhe Xhejmsi jane dy shoke te pandare, ndonese ne fillimet e tyre ata nuk e duronin dot njeri-tjetrin. Por ne Universitetin e Perbindshave ...