Andrew Douglas

The Amityville Horror
6.0
HD

The Amityville Horror

Apr. 15, 2005

The Amityville Horror

I bazuar në historinë e vërtetë të Xhorxh dhe Kathi Lax, Tmerri i Amitvillit qëndron ende një nga historitë më të frikshme për shkak të një fakti ...