Andrew Fleming

Ideal Home
5.5
HD

Ideal Home

Jun. 21, 2018

Ideal Home

Nga një jetë e mbushur me festa dhe alkool, u perballen me rritjen e një fëmije 10 vjeçar që mbetet në derën e tyre pasi i ati, i biri i ...
Barefoot
6.6
HD

Barefoot

Feb. 02, 2014

Barefoot

I konsideruar si “Delja e zezë” biri i një familje të pasur takon një paciente të re psikike e cila është rritur në mënyrë të izoluar gjatë ...