Andrew M. Robinson

The Colony
5.3
HD

The Colony

Apr. 12, 2013

The Colony

Të detyruar pët të jetuar në nëntokë nga akullnajat ardhëshme, një pjesë e të mbijetuarve duhet të luftojë për të ruajtur njerëzimin kundër një ...
The Core
5.5
HD

The Core

Mar. 28, 2003

The Core

E vetmja mënyrë për të shpëtuar Tokën nga katastrofa është të shkojnë poshtë në bërthamë dhe ta bëjnë atë që të rrotullohet përsëri.