Andrew Niccol

Anon
5.2
HD

Anon

May. 03, 2018

Anon

Në një botë ku teknologjia ka larguar anonimitetin dhe krimin, një detektiv takon një grua që rrezikon të rrëzoj sigurinë e kësaj bote.
Good Kill
6.4
HD

Good Kill

Apr. 09, 2015

Good Kill

Një burrë fillon të vërë në dyshim etikën e tij profesionale, si pilot droni, pasi atij i ndodhin një sërë peripecish.Ngjarja që do të shihni ...
S1m0ne
6.1
HD

S1m0ne

Aug. 23, 2002

S1m0ne

Një regjizor filmash rrezikohet kur ylli i tij largohet, kështu që ai vendos për të digjitalizuar një aktore për të zëvendësuar yllin, duke u ...
Lord of War
7.6
HD

Lord of War

Sep. 16, 2005

Lord of War

Një tregtar armësh ballafaqon moralin e punës së tij teksa ndiqet nga një agjent Interpoli.
In Time
6.7

In Time

Oct. 27, 2011

In Time

Në një të ardhme ku njerëzit nuk plaken më shumë se 25 vjec, dhe kanë mundësi të blejnë kohë duke përfituar një rini të pavdekshme.