Andrew Onwubolu

Blue Story
5.5
HD

Blue Story

Nov. 22, 2019

Blue Story

Blue Story është një rrëfim tragjik i një miqësie midis Timmy dhe Marco, dy djem të rinj nga zona kundërshtare. Timmy nga Deptford, shkon në ...