Andrew Stanton

Ne kërkim të Nemos
8.1
HD

Ne kërkim të Nemos

May. 30, 2003

Ne kërkim të Nemos

Finding Nemo: Nje peshk i vogel me emrin Nemo del ne jete dhe perballet me egersine e njeriut. I ati i tij Marlin, vendos ta kerkoje dhe ta gjeje ...
Finding Dory
7.8
HD

Finding Dory

Jun. 16, 2016

Finding Dory

Peshku blu miqësore, por harraqe, fillon një kërkim për prindërit e saj të humbur, dhe të gjithë mësojnë rreth kuptimit të vërtetë të familjes, ...
WALL·E
8.4
HD

WALL·E

Jun. 22, 2008

WALL·E

Në të ardhmen e largët, një robot i vogël me përbërje mbeturinash niset pa dashje në një udhëtim në hapësirë ​​dhe në fund të fundit do të ...
John Carter
6.6
HD

John Carter

Mar. 07, 2012

John Carter

I transferuar në Mars, një veteran i luftës civile zbulon një planet madhështor i banuar nga krijesa gjigande. Si skllav i këtyre krijesave, ai ...