Andrew Traucki

Black Water: Abyss
5.5
HD

Black Water: Abyss

Jul. 09, 2020

Black Water: Abyss

Pesë shokë që eksplorojnë një sistem shpellash të largëta në Australinë Veriore, gjenden të kërcënuar nga një krokodil i uritur.
Black Water
6.0
HD

Black Water

Jun. 01, 2007

Black Water

Një film i bazuar mbi ngjarje të vërteta, që vë jetën e një çifti dhe motrës së tyre, nën kërcënimin e një prej kafshëve më të rrezikshme që ...
The Reef
5.8
HD

The Reef

May. 15, 2010

The Reef

Kur një udhëtim i mrekullueshëm merr një kthesë rrënuese, katër miq përballen me një vendim jete a vdekjeje: të qëndrojnë aty ku janë dhe të ...